ABOUT

Over ons

Organisatie

Bas Bouma (concept, organisatie, marketing)
Erica Bouma (marketing, communicatie)
Madelon Brouwer (organisatie, fondsenwerving)
Arjan de Wit (concept, organisatie, marketing)

Art & Media Kitchen 

Componisten

Bas Bouma

Componist voor films en animaties. Hij schreef de muziek voor onder andere de korte film Sterk (2011) en de documentaire Het verdriet van West-Friesland (2012). Voor het Sizzle Ensemble schreef hij Black & White Music (2012).

Manna Horsting

Componiste, songwriter en producer. Ze maakte muziek voor diverse commercials zoals Audi en BMW en componeert muziek voor theatervoorstellingen en documentaires.”

 

Augusto Meijer

Componist van elektronische muziek. Hij schrijft autonome stukken die aansluiten bij multidisciplinaire projecten. Landschappen (2010) werd uitgevoerd in New York, en Structures (2012) werd dit jaar uitgevoerd in Slovenië. Fenestra (2010) werd gespeeld op het festival GLOW in Eindhoven.

Roel Slootman

Componist voor toegepaste muziek. Hij schreef muziek voor onder meer Mr. Beam (Light Festival Ghent 2011, 2012, Amsterdam Light Festival 2012) en de korte film De Lucha Boys (2010).

 

Stan Verberkt

Componist elektronische en akoestische muziek. Hij schreef muziek voor de film I Am Rio (2012), de theatervoorstelling De Prooi (2012) en dansvoorstelling Mathematics of Enclosure (2012). Zijn werk Eye Trap werd dit jaar uitgevoerd door het Metropole Orkest.

 

Arjan de Wit

Componist en producer van pop- en filmmuziek. Hij maakte de muziek voor korte films als Marijn (2010) en Strangers (2012). Hij arrangeerde en produceerde onder andere het album Hier doorheen (2012) van Jedi Noordegraaf.

Visuals

FRONT404

“FRONT404 is een Nederlands duo van artiesten gebaseerd in Utrecht. FRONT404 bestaat uit Thomas voor ‘t Hekke and Bas van Oerle. We creëren vooral interactieve installaties, en we verkennen de grenzen van kunst en technologie.”

Lilian Sijbesma

Film regisseur en scenarist. Ze schreef en regisseerde o.a. haar eindexamenfilm Marijn (2010). Het afgelopen jaar schreef ze het scenario voor de korte jeugdfilm Joey’s eerste gevecht (regie: Dave Schram, 2012) en regisseerde ze een gedeelte van de korte tragikomedie Strangers (2012).

Dirigent

Ulrich Pöhl (Insomnio)

Muzikanten

Fluit
Beatriz Pomés Jiménez

Klarinet / basklarinet
Jason Alder

Hobo
Barbora Zichová

Fagot
Joeri Deckers

Hoorn
Emile Kaper

Trompet
Sef Hermans

Trombone
Roberto Lorenzo

Piano
Jelena Popovic

Viool
Hieke Dam
Erika Bordon

Altviool
Dirk Feller
Geerten Feller

Cello
Gerda Marijs

Contrabas
Laurens Knoop

Sponsors

Academiegebouw Utrecht
Prins Bernhard Cultuurfonds
kfHein,fonds
Stichting Carel Nengerman Fonds

Donateurs

Het concert van 2 februari was een succes! We willen alle donateurs die gedoneerd hebben via voordekunst.nl enorm bedanken! Zonder deze donateurs was het project niet gelukt.

Siemon Bouma
Barbara Gelcich
Rens Machielse
NIEM
Anneke Nusselder
Bert van Oerle
Lydia Weijers
Barbara Woof

Een aantal mensen hebben anoniem gedoneerd, dus die zullen we niet vermelden, maar we zijn ze net zo dankbaar!